Iloiset puutarhurit

Ideoita ja tekijöitä puutarhaasi
Etusivu-->Suunnittelu ja neuvonta
Iloisista puutarhureista
Ota yhteyttä

Meiltä:
->Pihasuunnittelu ja neuvonta
Toteutus ja hoito
Toimialue: Turku ja lähiseutu.
Samin kotisivut
     
kivetty piha iloinen pihasuunnittelija suunnittelee koriste

Pihasuunnittelu, puutarhasuunnittelu ja vihersuunnittelu

Pihan suunnittelu, olipa kyseessä omakotitalon, yrityksen tai rivitalon piha, edellyttää useiden yksityiskohtien miettimistä. Millaisia istutuksia laittaisit? Mitkä kasvit ja kukat menestyvät tontillasi? Peitätkö niillä näkyvyyttä, rajaat tonttia vai ohjailet kulkua? Millainen pinnoite olisi käytännöllinen ajotielle? Minne aurataan lumet talvella ja minne sijoitetaan roskapönttö?

Yhdessä pystymme keskittymään oleelliseen ja suunnitelemaan tarpeitasi vastaavan, toimivan pihan.

Suunnitteluhortonomiharjoittelija Sara Öhman (Yrkeshögskolan sydväst) vastaanottaa pihasuunnitelmatilauksia. Yhteyttä voi ottaa palautelomakkeella tai suoraan Saraan. (Katso yhteystiedot ota yhteyttä-sivulta.)

Suunnittelu vaiheittain

Kun olet ottanut yhteyttä meihin, käymme ensin yhdessä paikan päällä läpi alueen ja toiveesi sen suhteen. Huomioimme alueen asettamat haasteet ja yksilölliset mahdollisuudet kun pohdimme eri vaihtoehtoja. Halutessasi esitämme sinulle luonnoksen, johon voimme tehdä toivomiasi muutoksia. Lopuksi saat paperilla tarkennetun suunnitelman. Huolellisesti tehty pihasuunnitelma taskussa voit edetä turvallisin mielin toteutusvaiheeseen.

Miksi Iloiset puutarhurit?

Olet tekemässä sijoitusta, joka vaikuttaa ympäristössäsi pitkälle tulevaisuuteen. Monet, ehkä mitättömiltä vaikuttavat suunnittelun yksityiskohdat voivat vaikuttaa ratkaisevasti toteutuksen onnistumiseen. Hyvä pihasuunnitelma on perusta onnistuneelle toteutukselle. Kun haluat varmistaa kustannusten pysymisen kurissa ja toivomasi lopputuloksen, tee piha- tai puutarhasuunnitelma yhdessä ammattilaisen kanssa.

Iloiset puutarhurit on puutarha-alan koulutuksen saaneiden ja työkokemusta omaavien ammattilaisten osuuskunta. Riveistämme löytyy laaja-alaista osaamista moniin eri tarpeisiin. Teemme pihasuunnittelua ja rakentamista Turussa ja sen lähiseuduilla.

Hinta

Iloisten puutarhurien piha- tai puutarhasuunnitelma maksaa 150 eurosta 1000 euroon, riippuen suunnitelman yksityiskohtaisuudesta, vaativuudesta ja tontin pinta-alasta.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää pihasuunnittelusta >>
Neuvonta ja konsultointi

Neuvontakäynnin aikana ratkomme yhdessä paikan päällä pihan ja puutarhan ajankohtaisia ongelmia. Voimme esimerkiksi pohtia mitkä kasvit ja kukkaistutukset sopivat minnekin ja antaa käytännön vinkkejä siitä, miten tehdä puiden ja pensaiden hoitoleikkaus tai maan lannoitus ja muokkaus. Halutessasi, saat jälkikäteen pienen istutussuunnitelman ja kirjalliset hoito-ohjeet.

Enintään kahden tunnin neuvontakäynnin hinta on 100 euroa (sis. ALV 22%). Neuvontakäyntejä tehdään Turun talousalueella.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää neuvonta- ja konsultointipalveluista tai tilaa neuvontakäynti suoraan sivuiltamme.
>> Kun pihasuunnittelu valmistuu

Toteutus alkaa kutsua kun pihasuunnittelu tai puutarhasuunnittelu on tehty ja kädessä on valmis pihasuunnitelma tai neuvontakäynniltä saatu pienempi istutussuunnitelma.

>> Muista tutustua myös toteutus- ja rakentamispalveluihimme.

Osuuskunta Iloiset Puutarhurit, Turku. (Toimimme myös: Kaarina, Piikkiö, Naantali, Raisio)
Janne Ruusunen, puh. 040-820 7809, email: etunimi.sukunimi@iloisetpuutarhurit.com