Iloiset puutarhurit

Ideoita ja tekijöitä puutarhaasi
Etusivu->Vihreyttä yrityksille
---
Iloisista puutarhureista
Ota yhteyttä

Meiltä:
Suunnittelu ja neuvonta
Toteutus ja hoito
Toimialue: Turku ja lähiseutu.
Samin kotisivut
     

Vihreyttä yrityksille

Miltä yrityksesi piha näyttää? Puuttuuko toimistorakennuksen edestä imagoa parantavat istutukset vai kaipaavatko ne vain ehostusta? Kaipaako nurmialue lisää vehreyttä vai ainoastaan säännöllistä hoitavaa kättä? Iloisilta puutarhureilta saat viheralan hoito- ja toteutuspalvelut sekä sisä- että ulkotiloihin.

Piha- ja viheralueiden hoito ja rakentaminen

Hoidamme viheralueet kuntoon ja rakennamme uutta. Usein jo pienillä muutoksilla voi parantaa pihan ulkoasua ja toivottaa asiakkaat vehreämmin tervetulleeksi. Meiltä kannattaa kysyä urakkatarjous uudesta alueesta tai hoitosopimus nurmikon leikkauksesta tai kattavammasta hoitopaketista.

Vihersisustus

Piristävää vehreyttä ei kannata sulkea neljän seinän ulkopuolelle. Huolella valitut ja sijoitellut koristekasvit parantavat työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyttä myös toimiston tai liiketilan sisätiloissa. Suunnittelemme sisätilojen vihersisustusta ja halutessanne myös pidämme viherkasvit itse priimakunnossa. Otamme hoitoon myös valmiita kohteita lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa.


Iloiset puutarhurit on työkokemusta omaavien ja alan koulutuksen saaneiden puutarha-alan ammattilaisten osuuskunta Turussa.

Meiltä saat palvelut suunnitteluun ja toteutukseen. Käy lukemassa lisää tai ota yhteyttä ja kysy.

Osuuskunta Iloiset Puutarhurit, Turku
Janne Ruusunen, puh. 040-820 7809, email: etunimi.sukunimi@iloisetpuutarhurit.com