Pihasuunnittelu, puutarhasuunnittelu ja vihersuunnittelu

Pihan suunnittelu, olipa kyseessä omakotitalon, yrityksen tai rivitalon piha, edellyttää useiden yksityiskohtien miettimistä. Millaisia istutuksia laittaisit? Mitkä kasvit ja kukat menestyvät tontillasi? Peitätkö niillä näkyvyyttä, rajaat tonttia vai ohjailet kulkua? Millainen pinnoite olisi käytännöllinen ajotielle? Minne aurataan lumet talvella ja minne sijoitetaan roskapönttö?

Yhdessä pystymme keskittymään oleelliseen ja suunnitelemaan tarpeitasi vastaavan, toimivan pihan.

Suunnittelu vaiheittain

Kun olet ottanut yhteyttä meihin, käymme ensin yhdessä paikan päällä läpi alueen ja toiveesi sen suhteen. Huomioimme alueen asettamat haasteet ja yksilölliset mahdollisuudet kun pohdimme eri vaihtoehtoja. Halutessasi esitämme sinulle luonnoksen, johon voimme tehdä toivomiasi muutoksia. Lopuksi saa tarkennetun suunnitelman. Huolellisesti tehty pihasuunnitelman kanssa voit edetä turvallisin mielin toteutusvaiheeseen.

Miksi Iloiset puutarhurit

Olet tekemässä sijoitusta, joka vaikuttaa ympäristössäsi pitkälle tulevaisuuteen. Monet, ehkä mitättömiltä vaikuttavat suunnittelun yksityiskohdat voivat vaikuttaa ratkaisevasti toteutuksen onnistumiseen. Hyvä pihasuunnitelma on perusta onnistuneelle toteutukselle. Kun haluat varmistaa kustannusten pysymisen kurissa ja toivomasi lopputuloksen, tee piha- tai puutarhasuunnitelma yhdessä ammattilaisen kanssa.

Iloiset puutarhurit on puutarha-alan koulutuksen saaneiden ja työkokemusta omaavien ammattilaisten osuuskunta. Riveistämme löytyy laaja-alaista osaamista moniin eri tarpeisiin. Teemme pihasuunnittelua ja rakentamista Turussa ja sen lähiseuduilla.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää pihasuunnittelusta >>

Neuvonta ja konsultointi

Neuvontakäynnin aikana ratkomme yhdessä paikan päällä pihan ja puutarhan ajankohtaisia ongelmia. Voimme esimerkiksi pohtia mitkä kasvit sopivat minnekin ja antaa käytännön vinkkejä siitä, miten tehdä puiden ja pensaiden hoitoleikkaus tai maan lannoitus ja muokkaus. Halutessasi, saat jälkikäteen pienen istutussuunnitelman ja kirjalliset hoito-ohjeet.

Enintään kahden tunnin neuvontakäynnin hinta on 150 euroa/max 2h (sis. ALV 24%). Neuvontakäynti ei sisällä kirjallisia ohjeita. Neuvontakäyntejä tehdään Turun talousalueella.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää neuvonta- ja konsultointipalveluista tai tilaa neuvontakäynti suoraan sivuiltamme.

Kun pihasuunnitelma on valmis

Toteutus alkaa kutsua kun pihasuunnittelu tai puutarhasuunnittelu on tehty ja kädessä on valmis pihasuunnitelma tai neuvontakäynniltä saatu pienempi istutussuunnitelma.

Muista tutustua myös toteutus- ja rakentamispalveluihimme >>